Pages

Новий розділ для фанатів

Використовуючи чудові можливості технології rss, ви маєте можливість постійно слідкувати за динамічним оновленнями контенту більшості сучасних інтернет-ресурсів. Зазвичай, переважна більшість людей для читання rss-потоків використовує спеціальні програми, звані також агрегаторами.

У таких програм є багато плюсів, але є й один величезний мінус - якщо ви не прийняли пошту декілька днів - вам буде непросто розібратись з усіма новинами, котрі звалились вам "на голову". Який же тут вихід? Звичайно він є, і його можна звати по різному. Він полягає у тому, що агрегаторами є не програми, але спеціалізовані сервери - сайти які створені спеціально тільки для того, щоб допомогти вам розібратися з усіма наявними у вас rss-потоками. Для одних кращим може здатись GoogleReader, для інших Яндекс.Лента. А ще інші використовують Yahoo! У будь-якому випадку не забувайте, що rss - це дуже зручний і гнучкий спосіб слідкувати за останніми оновленнями цікавих вам ресурсів та блогів.

Так от. Більшість сучасних програм-агрегаторів, підтримують експорт-імпорт файлів у форматі .xml В самих файлах спеціальним чином прописується інформація про адреси необхідних вам rss стрічок. Таким чином, ви легко можете поділившись з товаришем своєю стрічкою читати одні і тіж видання, а потім, звичайно обговорювати їх.

0 коментів:

 
Copyright (c) 2010. Blogger templates by Bloggermint